Ποιοί είμαστε

Απόστολος

Απόστολος

Ιδρυτής

Από πολύ μικρός ήξερε τι δεν ήθελε να γίνει. Εστιάτορας σαν τον πατέρα του! Επέμεινε και άντεξε τις πιέσεις. Από νωρίς έκανε επανάσταση. Δυστυχώς για ένα ασήμαντο χρηματικό ποσό ( 10 σελίνια) που δεν μπορούσαν να καταβάλουν οι γονείς του, δεν πήγε γυμνάσιο και τότε ακριβώς άρχισε να καταλαβαίνει και να μαθαίνει τι σήμαινε η δύναμη της θέλησης… Αρχικά, πουλούσε γκαζόζες σε αμαξάκι. Ύστερα καθάριζε γραφεία. Εκεί ήταν που ανακάλυψε τα βιβλία. Επόμενη του δουλειά, υπάλληλος σε γραφείο παραγγελιοδόχου, όπου μόνος του έμαθε γραφομηχανή με μέθοδο άνευ διδασκάλου. Έκανε οικονομίες… Με μεγάλο μεράκι άνοιξε το πρώτο του κατάστημα, φτιάχνοντας και πουλώντας κεριά. Ψάχνοντας, βρήκε μερικά εμπορεύματα στην Αμμόχωστο και το κατάστημα απέκτησε μια σχετική ποικιλία. Μετά απέκτησε παντοπωλείο. Στο μεταξύ, μελετούσε συστηματικά αγγλικά, ενώ κατά τον πόλεμο του ’40, άρχισε να μαθαίνει γερμανικά από Εβραίους πρόσφυγες. Με τα γερμανικά που έμαθε, έγραψε γράμματα σε ξένες εταιρείες ζητώντας διάφορες αντιπροσωπείες. Αργότερα βελτίωσε τα γερμανικά στο Ινστιτούτο Γκέτε. Ταξίδεψε. Ασχολήθηκε με το εμπόριο….Το μυστικό του; Τόλμη, αλλά με μέτρο. Και θέληση.

Ρογήρος

Ρογήρος

Διευθυντής

Γεννήθηκε το 1941 στην Λευκωσία, και αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο το 1959.
Το 1961 έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και αποφοίτησε το 1964.
Από το 1964 μέχρι 1965 εκπαιδεύτηκε στην εταιρεία Krautol (μιας από τις αντιπροσωπείες της Α.Αποστολίδης & Υιοί Λτδ), στην Γερμανία, και συγκεκριμένα στα εποξειδικά πατώματα και τις μπογιές. Συνάμα, παρακολούθησε μαθήματα Γερμανικής γλώσσας.
Επέστρεψε το 1965 στην Κύπρο, όπου και ανέλαβε την διοίκηση της Α. Αποστολίδης & Υιοι Λτδ.
Το 1970 ίδρυσε το πρώτο ιχθυοτροφείο γλυκού νερού στην Κύπρο, στο χωριό Φοινί, το οποίο ονομάστηκε Fini Fisheries Ltd.
Το 1985 συνέχισε με την ίδρυση του πρώτου ιχθυοτροφείου θαλασσινού νερού στην Κύπρο, στο Λιοπέτρι και ονομάστηκε Telia Aquamarine Ltd.
Το 1990, επέστρεψε στην διοίκηση της Α.Αποστολίδης & Υιοί Λτδ, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα με την κόρη του Τερέζα Αποστολίδου ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία του πατέρα του και ιδρυτή της εταιρείας, Απόστολου Αποστολίδη.

Τερέζα

Τερέζα

Διεθύντρια Πωλήσεων

Η Τερέζα γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1967. Αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας το 1985.
Απο το 1985 μέχρι το 1987 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τένις, αφού ήταν μέλος της Κυπριακής Ομάδας Τένις.
Το 1987 έφυγε για το Κοννέτικατ, των Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής, όπου και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε το 1991.
Επέστρεψε στην Κύπρο μετά τις σπουδές της και ανέλαβε την διοίκηση της Α.Αποστολίδης & Υιοί Λτδ και την εισαγωγή νέων, επαναστατικών προϊόντων μαζί με τον πατέρα της, Ρογήρο Αποστολίδη, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία του παππού της και ιδρυτή της εταιρείας, Απόστολου Αποστολίδη μέχρι σήμερα.

Σάββας & Ιορδάνης

Σάββας & Ιορδάνης

Υπεύθυνοι Εγκαταστάσεων

Ο Σάββας Παντελίδης και ο Ιορδάνης Ντζανίδης είναι μαζί με την Α.Αποστολίδης & Υιοι Λτδ από το 2002.
Εξελίχθηκαν με την σειρά τους μαζί με την εταιρεία, παρακολουθώντας όλες τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις / σεμινάρια, στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό, που προσφέρουν τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε.
Σαν επαγγελματίες στον τομέα τους, μαζί με το υπόλοιπο συνεργείο τους, έχουν σαν στόχο, πάντοτε να παραδίδουν το καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές των προϊόντων.

Τζέιν

Τζέιν

Οικοδέσποινα Υποδοχής

Η Τζέιν βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους της Λευκωσίας μια μέρα τον Οκτώβριο του 2007.
Ο προσπάθειες εντοπισμού του ιδιοκτήτη της δυστυχώς στάθηκαν άκαρπες και έτσι αποφασίσαμε αντί να την δώσουμε στο καταφύγιο προστασίας ζώων, να την πάρουμε υπό την προστασία μας και να την κάνουμε το νέο μέλος της οικογένειας και εταιρείας Αποστολίδη.
Θα είναι πάντα στην πόρτα να σας υποδεχτεί με ένα ευγενικό γάβγισμα!